Milí naši čitatelia, priatelia,


  najnovšie číslo - ZIMA 2018-2019 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.


  V zimnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácii. Zaostrili sme sa napríklad na tieto témy:

- Slovo dostane Doc. Ing. Pavol Konštiak PhD, víceprezident Zväzu obchodu Slovenskej republiky, ale aj enológ Vlado Hronský

- Dozvieme sa novinky od Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov

- Uprednostňujem jednoduché tradičné jedlá - Rozhovor s Alainom Hostertom - kontinentálnym riaditeľom WORLDCHEFS pre centrálnu Európu

- Skupinové menu - inšpirujte sa radami šéfkuchára spoločnosti UNILEVER Petra Krištofa; Zimné menu v znamení strukovín či talianska tradícia

- Deň albánskej kuchyne - k stolu pozýva Jej Excelencia albánska veľvyslankyňa pani Enkeleda Merkuri

- Odišiel kuchár storočia

- Bc. Karol Preiner líder tímu pre HORECA spoločnosti HUBERT J.E. 

- GASTRO na návšteve v Súkromnej hotelovej škole a SOŠ SD JEDNOTA v Šamoríne

- Spoznajte čaro mladých vín - aký bol rok 2018 pre vinohradníkov

- Spoločnosť Philip Morris International predstavila novú generáciu IQOS

- Nová gastropasáž v Avione a prvý Burger King v nákupnom centre Bory Mall

- Pozvanie do reštaurácie Husacina u Gálika

- Rozhovor s pánom Lukášom Sejákom, riaditeľom spoločnosti Fagor Industrial

- Životný štýl - zo "Života" s veľkým aj s malým ž

- Ochutnať Slovensko sa oplatí

  V rubrike GASTRO INFO si môžete prečítať o slovenských zabíjačkových špecialitách a v rubrike NAPÍSALI NÁM sa dozviete niečo viac o Farebnom svete koláčoterapie.


PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.