Milí naši čitatelia, priatelia,
najnovšie číslo - ZIMA 2023/2024 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.
V zimnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácii. Môžete sa tešiť na nasledovné témy a články:
Interview s ministrom pôdohospodárstva Richardom Takáčom
SLOVENSKÝ ZVÄZ KUCHÁROV A CUKRÁROV INFORMUJE
Súťaž „Skills Slovakia Junior GASTRO CUP v odbore kuchár“ a „Skills Slovakia Junior GASTRO CUP 2023/24 v odbore cukrár“ opäť preverili budúcnosť kuchárov a cukrárov
Olympiáda kuchárov a cukrárov „IKA CULINARY 202 STUTGART“ klope na dvere
Andrés Mármol Martinéz – najlepší cukrár Španielska
Jubilejné Jesenné stretnutie hotelierov
Gusto Murín: Šéfkuchár Ondrej Antovszký – „Život s chuťou“
Vône a chute Bratislavy, Zimný festival jedla
INCHEBA oslavuje
HUSACINA U GALIKA
Gastro na návšteve v Slovenskom Grobe
Veľtrh GASTRO & HOTEL Praha ukázal, ako fungujú udržateľnosť a nové smery v pohostinstve
Monika Matúšová: Barista je kaviarenský umelec, ktorý sa nebojí experimentovať
TIO PEPE CHALANGE po prvýkrát na Slovensku
Cukráreň Petry Thóthovej
Návrat pýchy Moravského Krumlova
Odhaľte tajomstvo vegetariánskej kuchyne
Na streche sveta
Top kuchári sviatočne
GASTRO INFO
OD APERITÍVU PO DIGESTÍV
Neservírujte po študentsky
JEDLÁ S HISTÓRIOU
Tajomstvo japonskej kuchyne sushi
Obľúbené recepty Veroniky Bušovej
La dolce vita – sladký život vo východných Čechách
NAPÍSALI NÁM
Oslávme sviatok zamilovaných
PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.