Milí naši čitatelia, priatelia,


  najnovšie číslo - ZIMA 2023/2024 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.

  V zimnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácii. Môžete sa tešiť na nasledovné témy a články:

Interview s ministrom pôdohospodárstva Richardom Takáčom 

SLOVENSKÝ ZVÄZ KUCHÁROV A CUKRÁROV INFORMUJE

Súťaž „Skills Slovakia Junior GASTRO CUP v odbore kuchár“ a „Skills Slovakia Junior GASTRO CUP 2023/24 v odbore cukrár“ opäť preverili budúcnosť kuchárov a cukrárov

Olympiáda kuchárov a cukrárov „IKA CULINARY 202 STUTGART“ klope na dvere 

Andrés Mármol Martinéz – najlepší cukrár Španielska 

Jubilejné Jesenné stretnutie hotelierov 

Gusto Murín: Šéfkuchár Ondrej Antovszký – „Život s chuťou“

Vône a chute Bratislavy, Zimný festival jedla 

INCHEBA oslavuje 

HUSACINA U GALIKA

Gastro na návšteve v Slovenskom Grobe 

Veľtrh GASTRO & HOTEL Praha ukázal, ako fungujú udržateľnosť a nové smery v pohostinstve

Monika Matúšová: Barista je kaviarenský umelec, ktorý sa nebojí experimentovať 

TIO PEPE CHALANGE po prvýkrát na Slovensku 

Cukráreň Petry Thóthovej

Návrat pýchy Moravského Krumlova 

Odhaľte tajomstvo vegetariánskej kuchyne 

Na streche sveta 

Top kuchári sviatočne           

GASTRO INFO 

OD APERITÍVU PO DIGESTÍV

Neservírujte po študentsky 

JEDLÁ S HISTÓRIOU

Tajomstvo japonskej kuchyne sushi 

Obľúbené recepty Veroniky Bušovej 

La dolce vita – sladký život vo východných Čechách 

NAPÍSALI NÁM 

Oslávme sviatok zamilovaných 


PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.