Milí naši čitatelia, priatelia,
najnovšie číslo - JAR 2024 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.
V jarnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácií. Môžete sa tešiť na nasledovné témy a články
O VEĽTRHU PO VEĽTRHU DANUBIUS GASTRO
Rozhovor s generálnym riaditeľom EXPO INCHEBA BRATISLAVA Alexandrom Rozinom
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov informuje
Grand Prix pre Richarda Cisára
Chute a vône Bratislavy
Odišiel kráľ vysokej elegancie Roberto Cavalli
Top cukrárka Jožka Zaukolcová
Vzácna zelenina špargľa
Jarné nápoje s kávou
Martin Pyco Rauch: „Treba si variť“
Raz bohém, navždy bohém
Krásy a chute ostrova Cyprus
Mikovínka jubiluje
Kniha, o ktorej sa hovorí
Objavte kúzlo Fine diningu
Nečakané prekvapenie v cisárskom zámku
Titul najlepšieho výčapníka Plzenského ležiaka získala Lucia Kubišová z Pilsner restaurant u Kemov
Jarné stretnutie hotelierov – Cena FIJET SLOVAKIA
Reštaurácia Matyšák v novom šate
OD APERITÍVU PO DIGESTÍV
V centre záujmu opäť slušnosť – kde sa vytratila?
Kalábria na špičke Talianskej čižmy
JEDLÁ S HISTÓRIOU
Králik á la Picasso
NAPÍSALI NÁM
6 chodov v Klube Le Gordon Bleu
GASTRO INFO
Najlepšia sezóna voňavého ovocia ... a stromy sa červenajú
PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.