Milí naši čitatelia, priatelia,


  najnovšie číslo - ZIMA 2020-2021 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.

  Toto zimné číslo je už 4 číslo časopisu, ktoré sme vydali v čase Korony. Je to náročné, ale zvládli sme to. V zimnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácii. Zaostrili sme si na tieto témy:

 - Čo pre nás chystá rok 2021

- Aké trendy v gastronómii môžeme očakávať

- Hovädzí orech v chrumkavej cibuľke

- (recept od Vojta Artza z titulnej strany)

- Inšpirujte sa receptami Petra Krištofa – šéfkuchára spoločnosti UNILEVER

- GRAND PRIX pre pani Valériu Pluhárovú – majsterku odbornej výchovy

- Slovenský zväz kuchárov a cukrárov informuje ...

- Do kuchárskeho neba odišiel zakladateľ Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, priateľ, šéfkuchár a prvý prezident SZKC majster kuchár Ondrej Antovszký 

- REVOLÚCIA V PEČENÍ - „Oetkerova múdra hlava do pečiva“ - Pečieme s láskou 

- AKADÉMIA BRISTOL COFFEE AKADEMY V ITALMARKETE

- Namiešajte si HAPPY DAY

- Nové príchute ZDRAVO

- Snehový raj Val Thornes

- Chutné a ľahké meničko

- Hostina

- Máte problém s trávením? Poradí Vám známy gastroenterológ MUDr. Miloš Bubán

- Tip na dovolenku v Tatrách - Len v Tatrách môžete ochutnať tatarák z mliečneho jahňaťa 

- Môj kulinársky zážitok 

- Čajová kultúra Slovákov

- Chcete získať certifikát baristu?

- Savarin rozpráva 3 príbehy o gurmánoch

- OD APERITÍVU PO DIGESTÍV A ČO MEDZI TÝM - Jeho veličenstvo šampanské 

- Varte, pečte, jedzte, zabávajte sa

- Skôr než povieš „Na zdravie!“

- Nová Absolut grapefruit

- NAPÍSALI NÁM - Pardubice, mesto perníkov 

- GASTRO INFO 

- Kávovinové recepty

- Navždy nás opustil „kulinársky mág“, kolega a priateľ Justin Topoľský



PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.