Milí naši čitatelia, priatelia,


  najnovšie číslo - JAR 2024 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.

  V jarnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácií. Môžete sa tešiť na nasledovné témy a články


O VEĽTRHU PO VEĽTRHU DANUBIUS GASTRO

Rozhovor s generálnym riaditeľom EXPO INCHEBA BRATISLAVA Alexandrom Rozinom

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov informuje

Grand Prix pre Richarda Cisára

Chute a vône Bratislavy

Odišiel kráľ vysokej elegancie Roberto Cavalli

Top cukrárka Jožka Zaukolcová

Vzácna zelenina špargľa

Jarné nápoje s kávou

Martin Pyco Rauch: „Treba si variť“

Raz bohém, navždy bohém

Krásy a chute ostrova Cyprus

Mikovínka jubiluje

Kniha, o ktorej sa hovorí

Objavte kúzlo Fine diningu

Nečakané prekvapenie v cisárskom zámku

Titul najlepšieho výčapníka Plzenského ležiaka získala Lucia Kubišová z Pilsner restaurant u Kemov

Jarné stretnutie hotelierov – Cena FIJET SLOVAKIA

Reštaurácia Matyšák v novom šate

OD APERITÍVU PO DIGESTÍV

V centre záujmu opäť slušnosť – kde sa vytratila?

Kalábria na špičke Talianskej čižmy

JEDLÁ S HISTÓRIOU

Králik á la Picasso

NAPÍSALI NÁM

6 chodov v Klube Le Gordon Bleu

GASTRO INFO

Najlepšia sezóna voňavého ovocia ... a stromy sa červenajú


PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.