Milí naši čitatelia, priatelia,
najnovšie číslo - ZIMA 2020-2021 - nášho časopisu GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu nájdete momentálne v novinových stánkoch. Časopis si môžete samozrejme aj objednať, alebo predplatiť. Objednávku nájdete v rubrike O NÁS - PREDPLATNÉ.
Toto zimné číslo je už 4 číslo časopisu, ktoré sme vydali v čase Korony. Je to náročné, ale zvládli sme to. V zimnom čísle nájdete veľa zaujímavých článkov, noviniek a inšpirácii. Zaostrili sme si na tieto témy:
- Čo pre nás chystá rok 2021
- Aké trendy v gastronómii môžeme očakávať
- Hovädzí orech v chrumkavej cibuľke
- (recept od Vojta Artza z titulnej strany)
- Inšpirujte sa receptami Petra Krištofa – šéfkuchára spoločnosti UNILEVER
- GRAND PRIX pre pani Valériu Pluhárovú – majsterku odbornej výchovy
- Slovenský zväz kuchárov a cukrárov informuje ...
- Do kuchárskeho neba odišiel zakladateľ Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, priateľ, šéfkuchár a prvý prezident SZKC majster kuchár Ondrej Antovszký
- REVOLÚCIA V PEČENÍ - „Oetkerova múdra hlava do pečiva“ - Pečieme s láskou
- AKADÉMIA BRISTOL COFFEE AKADEMY V ITALMARKETE
- Namiešajte si HAPPY DAY
- Nové príchute ZDRAVO
- Snehový raj Val Thornes
- Chutné a ľahké meničko
- Hostina
- Máte problém s trávením? Poradí Vám známy gastroenterológ MUDr. Miloš Bubán
- Tip na dovolenku v Tatrách - Len v Tatrách môžete ochutnať tatarák z mliečneho jahňaťa
- Môj kulinársky zážitok
- Čajová kultúra Slovákov
- Chcete získať certifikát baristu?
- Savarin rozpráva 3 príbehy o gurmánoch
- OD APERITÍVU PO DIGESTÍV A ČO MEDZI TÝM - Jeho veličenstvo šampanské
- Varte, pečte, jedzte, zabávajte sa
- Skôr než povieš „Na zdravie!“
- Nová Absolut grapefruit
- NAPÍSALI NÁM - Pardubice, mesto perníkov
- GASTRO INFO
- Kávovinové recepty
- Navždy nás opustil „kulinársky mág“, kolega a priateľ Justin Topoľský
PRAJEME VÁM PEKNÉ ČÍTANIE A VERÍME, ŽE KAŽDÝ Z VÁS NÁJDE V GASTRE TO SVOJE. AK MÁTE PRE NÁS NEJAKÉ SKVELÉ TYPY, NEVÁHAJTE A DAJTE NÁM O NICH VEDIEŤ K NÁM DO REDAKCIE. ĎAKUJEME A PRAJEME PEKNÝ DEŇ.